Fruitig - aangename bubbel - soepel - frisse afdronk [Serveeradvies: als aperitief en bij feestelijke gelegenheden]
Spanje, Penedès Rijpe meloen I Banaan I Groene appel I Fruitig I Elegant Serveersuggestie: Als aperitief, bij salades, vis en gevogelte
Frankrijk, Champagne Champagne met diepgang I Elegant I Lange afdronk Serveersuggestie: Als aperitief bij feestelijke gelegenheden, coquilles en rijke salades
Elegant - citrus - floraal - levendig - fris [Serveeradvies: bij schaal- en schelpdieren, bij salades en als aperitief]
Peer - abrikoos - tropisch fruit - floraal - wit steenfruit - rond - vol [Serveeradvies: bij wit vlees, bij visgerechten en als aperitief]
Rijp geel fruit - fris - zoet [Serveeradvies: als aperitief, bij pittige gerechten en bij desserts met ijs]
Spanje, Rueda Wit fruit I Tonen van venkel I Impressie van appel en banaan Serveersuggestie: Bij wit vlees, pasta's en visgerechten
Verenigde Staten, California Rijpe appel I Ananas | Vanille I Macadamia I Boter I Houtgerijpt Serveersuggestie: Bij visschotels, gevogelte en rijke salades
Oostenrijk, Niederösterreich Gele en groene appel I Citrustonen I Kruidig I Witte Peper Serveersuggestie: Bij lichte salades, vis, asperges en schnitzel
Italië, Friuli-Venezia Giulia Verfrissend I Witte bloesem I Rijpe peer Serveersuggestie: Als aperitief, bij visschotels en frisse salades
Nieuw Zeeland, Martinborough Verkwikkende frisheid I Tropisch fruit I Minerale tonen Serveersuggestie: Bij schaal- en schelpdieren en gerechten met zachte geitenkaas
Spanje, Rías Baixas Appel | Perzik | Peer | Elegant | Ziltig Serveersuggestie: Bij gegrilde vis, Oosterse gerechten, sushi en oesters
Duitsland, Rheingau Fris I Opwekkend I Zacht I Fruitig I Florale tonen Serveersuggestie: Bij schaal- en schelpdieren, gevogelte en pittige gerechten
Frankrijk, Rhône Floraal | Aromatisch | Abrikoos | Perzik | Marmelade Serveersuggestie: Bij salades en Oosterse gerechten
Frankrijk, Sancerre Citrus | Kalk | Mineralen | Licht | Fruitig
Rijk - rode bes - peer - rond - vol [Serveeradvies: bij lichte maaltijden, bij salades en als aperitief]
Italië, Veneto Rood fruit I Kersen I Frambozen I Kruidig Serveersuggestie: Als aperitief, bij antipasti, grillbereidingen en pasta's
Bleekroze | Rood fruit | Citrus | Grapefruit | Sappig | Fris
Zwarte bes - pruim - rijp fruit - rond - vol - soepel [Serveeradvies: als aperitief, bij koude vleeswaren en bij zachte kazen]
Zwart fruit - zwarte peper - zacht - krachtig - hout [Serveeradvies: bij rood vlees, gestoofd vlees en hamburgers]
Italië, Puglia Pruimen | Rood fruit | Koffie | Cacao | Kruidige tonen | Zachte tannine Serveersuggestie: Bij gegrild rood vlees, pastagerechten en pittige kazen
Spanje, Rioja Krachtig | Rond | Vanille | Rood fruit | Zachte tannine | Lange afdronk Serveersuggestie: Bij rood vlees, varkensvlees en aromatische kazen
Oostenrijk, Niederösterreich Rijpe kersen | Sappig | Aards | Elegant | Zachte tannine Serveersuggestie: Bij antipasti en gestoofd rundvlees
Spanje, Valdeorras Harmonieus | Gebalanceerd | Soepel | Fruitig | Lange afdronk Serveersuggestie: Bij tapas, lamsvlees en gestoofde gerechten
Argentinië, Mendoza Rode bessen | Kruidig | Zwarte peper | Chocolade | Koffie Serveersuggestie: Bij rib-eye steak en pastagerechten
Zuid-Afrika, Cape Agulhas Specerijen | Viooltjes | Bramen | Elegant Serveersuggestie: Gegrild vlees, wild en gevogelte
Frankrijk, Bordeaux Krachtig | Zwart fruit | Cederhout | Vol | Complex Serveersuggestie: Bij wild, gebraad, lamsvlees en oude kazen
Italië, Veneto Complex | Rijp fruit | Krachtig | Vol | Excellent
Portugal, Douro Noten | Citrus | Abrikoos | Evenwichtig | Fris Serveersuggestie: Als aperitief
Portugal, Douro Fruitig | Krachtig | Vol | Zacht | Intens Serveeradvies: als aperitief en bij diverse kazen
Portugal, Douro Fruitig | Stevig | Zoet | Fris Serveeradvies: bij desserts en diverse kazen
Spanje, Jerez Rozijnen | Vijg | Pruimen | Stroperig Serveersuggestie: Bij dadels, nougat, geconfijt fruit en blauwe kazen
Spanje, Jerez Milddroog | Amandelen | Hazelnoot Serveersuggestie: Als aperitief, bij borrelhapjes en lichte Oosterse gerechten
Zacht roze | Fijne mousse | Fris | Harmonieus | Rood fruit Serveersuggestie: Als feestelijk aperitief en bij lichte maaltijden
Witte bloemen | Peer | Perzik | Vanille | Getoast brood Serveersuggestie: Als aperitief, bij gegrilde zeevruchten en rijke salades
Robijnrood | Aromatisch | Bramen | Houttonen I Zachte tannine Serveersuggestie: Als aperitief, bij rundvlees, lam en gegrilde groenten
Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om je een zorgeloze dag te bezorgen.
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.